Villie dejta, Killkompisen: Han ville dejta mig

INVANDRARTJEJER MÅSTE SLUTA DEJTA SVENSKA KILLAR
  • Элли вообще чернее тучи, кроме тех редких моментов, когда Никки заставляет ее улыбаться.
  • Torsång dating apps

Min sida Finns på Min sida Dela Publicerat tisdag 6 december kl Bakom varje lucka placerade hon en dejt - det vill säga 24 killar som hon bestämt att hon ville dejta innan jul. I P4 Extra berättar Ida om något som blev "bland det knasigaste, roligaste och galnaste jag någonsin gjort".

villie dejta

Så skriver hon på sin där hon också dokumenterat hela händelseförloppet. Ja, en man i byrålådan har man ju hört talas om, men 24 män i en julkalender är något nytt. Ida Nordfeldt, 26 år gammal bestämde sig i fjol för att ett roligt sätt att träffa nya människor skulle kunna kombineras med spänningen i att öppna kalenderluckor fram till jul.

villie dejta

I P4 Extra berättar hon om hur hon villie dejta tillväga. Och så tyckte mina kompisar att jag borde träffa en kille.

Billie Jean (remix) Michael Jackson

För att få tag på bra kandidater gjorde Ida en efterlysning bland vänner och startade bland annat en Facebooksida där de kunde rekommendera killar som kompisarna tyckte att hon borde träffa. Vad var dina krav? Resultatet föll så väl ut att under december månad i fjol var Ida alltså ute på 24 dejter genom hela adventstiden.

villie dejta

Så en del blev frukost- och lunchdejter. I dejtandet ingick även biobesök, fikadejter, tequilarace och museibesök.

  1. Потише, Ричард.
  2. Все хорошо, Роберт.
  3. Färgelanda online dating

Men vilken var bäst? Honom dejtade jag faktiskt sedan i flera månader efteråt. Blev det något bottennapp också?

villie dejta

Det träffade inte rätt och den dejten tog slut rätt fort. Ida säger villie dejta P4 Extra att oavsett så har alla mötena lärt henne något. Men i mellandagarna var hon så klart helt slut sedan.

villie dejta

Nu träffar Ida en villie dejta nu som hon mött genom gemensamma bekanta. Alltså inte genom kalendern. Så det blev ingen ny upplaga villie dejta år.

  • Recent Posts Thai pongal date En snyggt designad glggkaraff med tillhrande stllning i bambu fr en extra uppl.
  • Dejtade sig igenom julkalendern - P4 Extra | Sveriges Radio
  • Axvall dating sweden

Men för den som är sugen så har hon bloggat om det och allt går att läsa ikapp för den som vill ha inspiration. Eller vore det inte en smart affärsidé - att göra julkalendrar åt andra dejtingsugna. Med 24 möjliga matches Villie dejta vi stänger luckan för idag passar vi på P4 Extra på att fråga Ida: "Du ska du inte hänga med på en drink här sen efter programmet?

Du kan vara intresserad