Södermalm dejtingsajt

ÖK, en klassiker!

Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.

södermalm dejtingsajt dejtingsajt västra husby

Göteborgs moské förrättar vigseln. Foto: Scanpix Moskén hjälper muslimska singlar att dejta halal Lyssna från tidpunkt: Min sida Finns på Min sida Dela Publicerat torsdag 15 december kl Abu Mahmoud, som tog initiativet tillsammans med sin fru, menar att det är en viktig södermalm dejtingsajt av moskéns verksamhet. Det är ingen vanlig dejtingsajt med bilder och presentationer, utan en förmedling.

södermalm dejtingsajt arboga par söker man

Inga medlemmar syns på sidan, utan kontakter förmedlas via Abu Mahmoud och hans fru, som väljer ut någon som de tycker verkar lämplig. Och när förmedlingen skett, så är tanken att man också ska dejta rätt - halal: — Vi vill göra dejtningen på ett så islamsikt sett som möjligt, d vs att mannens familj kommer till kvinnans familj och dejtar, föräldrarna spelar en huvudroll i dejtingprocessen.

södermalm dejtingsajt stallarholmen single

Att verksamheten flyttar ut på nätet är bara ett nytt forum -moskén har länge fungerat som någon form av kontaktförmedling. I södermalmsmoskén i Stockholm hade man under många år en pärm där giftaslystna moskébesökare kunde skriva in sina kontaktuppgifter, säger Abdallah Salah, Vice ordförande i Islamiska förbundet i Stockholm.

Pärmen är södermalm dejtingsajt idag, det blev svårt att ta ansvar för att de som läste andras kontaktuppgifter verkligen var seriösa, men intresset är fortfarande stort, säger Abdallah Salah.

Arif och Navim är två unga svenska muslimer, som båda är singlar och på södermalm dejtingsajt in i Stockholms moské för att be. De tycker att det verkar bra med en sådan sajt.

södermalm dejtingsajt träffa singlar göta

Kärleken in real life, men jag utesluter inte heller möjligheten. Hittils har närmare 20 personer registrerat sig - varav 60 procent är män, berättar Abu Mahmoud.

södermalm dejtingsajt träffa singlar bräcke- nyhem

Men hur marknadsför man sig då på halaldejt, frågar jag honom. Men man kan också önskemål om blivande man respektive fru, vad är det man lyfter fram där?

Sex mot ersättning Sex mot ersättning Har du erfarenhet av sex mot ersättning eller sugardejting? Har andra sålt dig? Eller har du sex på ett sätt som inte får dig att må bra?

Själv träffade Abu Mahmoud sin fru på en konferens, södermalm dejtingsajt den första kontakten togs genom hans mamma. Och de fattade tycke för varandra?

södermalm dejtingsajt rådmansö single

Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.

Du kan vara intresserad