Osby single,

Osby Tennessee

Skansarna genom åren

Sista ansökningsdag: Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har — Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

dating apps i kulltorp

Regional laboratoriemedicin består av de laboratoriemedicinska verksamheterna på Södra Älvsborgs sjukhus, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i väster och i NU-sjukvården. Organisationen tillhör Område 4 på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

  • Mötesplatser för äldre i gustafs
  • Osby tappade mer än placeringar i Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet i landets kommuner.
  • Foto: Christer Persson Foto: Marit Hedlund Det är svårt att föreställa sig att Osby skansar för bara hundra år sedan bestod av ett relativt öppet landskap där djur betade mellan vidkroniga hagmarksekar.

Organiseringen av laboratoriemedicin är ny från 1 januari och uppdraget är att skapa jämlik och effektiv vård för alla patienter i hela Västra Götalandsregionen. Är du en person som drivs av att arbeta med förändrings- och utvecklingsarbete?

Fundo Musical - So Will I (100 Billion X) - Hillsong Worship - Piano + Guitar

Är du en ledare som är motiverande, skapar delaktighet och engagemang? Om svaret är ja, så kan du vara vår nya chefskollega. Din nya arbetsplats Regionala laboratoriemedicin, Klinisk kemi organiserad inom Sahlgrenska sjukhuset Osby single är en av de största verksamheterna i landet bland de offentliga laboratorierna.

Om kakor på systembolaget.se

Klinisk kemi består numera av en organisation med cirka medarbetare. Klinisk kemi förser alla sjukhusen i Västra Götalandsregionen och primärvården inom regionen med kvalificerad laboratorieservice av hög kvalitet. Nu söker vi en enhetschef till Laboratoriemedicin i Kungälv. Laboratoriemedicin i Kungälv omfattar klinisk kemi och transfusionsmedicin.

Enheten är ackrediterad och förser Kungälvs Sjukhus och vårdcentraler, inom upptagningsområdet, med diagnostisk service dygnet runt.

Shazam Footer

Enheten har ca 40 personer anställda och medarbetargruppen består av biomedicinska analytiker, laboratorieassistenter, undersköterskor och sekreterare.

Om ditt uppdrag Som enhetschef är du underställd Avdelningschefen för Primärdiagnostik 2.

att dejta en ensamstående mamma

Tillsammans med samtliga chefer inom verksamhetsområdet leder och utvecklar ni verksamheten mot uppsatta mål. I osby single ansvar hanterar du såväl verksamhet, ekonomi, personal som arbetsmiljöfrågor.

I rollen som enhetschef arbetar du för att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens utifrån verksamhetens behov. Du är en lyhörd och tydlig kommunikatör där du skapar förutsättningar för delaktighet i verksamheten. Tjänsten innebär ett tidsbegränsat femårigt chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen. Du ska även ha tidigare erfarenhet av ledarskap där det är meriterande om erfarenheten består av tidigare chefskap.

Vi ser gärna att du har osby single inom chef- och ledarskap.

Hitta på sidan:

Vidare är akademisk bakgrund såsom öjaby dating apps, master- eller forskarutbildning meriterande. Att du har förmåga att inspirera, leda och utveckla både enheten osby single medarbetarna ser vi som en självklarhet.

vårdnäs träffa tjejer

Genom god och tydlig kommunikation ska du kunna entusiasmera medarbetarna till delaktighet. Du skapar förutsättningar till en arbetsplats där medarbetare trivs och utvecklas i enlighet med individuella önskemål utifrån verksamhetens behov.

Osby single ska vara intresserad av förändringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

DU KANSKE OCKSÅ VILL LÄSA

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system osby single kontakta kontaktperson för respektive annons.

par söker man i örby- skene

Till bemannings- förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Du kan vara intresserad