Knutby singlar

knutby singlar

knutby singlar

Maria Waldau är en av dem. Hon väljer nu att berätta om relationen — som enligt Urban skulle bidra till att Kristi brud, Åsa Waldau, skulle nå fram till Jesus. I februari i år dömdes Urban för sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning efter att ha haft samlag med en församlingsmedlem i Knutby Filadelfia som varit under 18 år.

knutby singlar

Hans kärlek skulle nå fram till henne och med detta innebar knutby singlar en strid. I dag kan jag förstå att striden var för honom knutby singlar ha sex med olika kvinnor, säger Maria Waldau. Men hon lämnade honom efter att Urban uppmanat henne att göra det. Så han hade gjort intrång på det som var Urbans i slutstriden.

knutby singlar

Knutby singlar säger också att det var viktigt knutby singlar Urban att Åsa Waldau inte skulle känna till deras relation. Utan hon skulle bara koncentrera sig för att njuta av den hon var och bara längta och vänta på att Jesus skulle komma tillbaka, säger Maria Waldau.

I dag säger hon att Urban utnyttjat sin position som pastor och andlig ledare.

knutby singlar

Fanns det samtycke i er relation? I dag skulle jag säga nej, för jag hade inte en chans att säga emot. Men jag såg inte det då, säger Maria Waldau.

knutby singlar

Maria Waldau är i dag gift knutby singlar Patrik Waldau. Det jag gjort fel mot dem och de fel jag inte stoppade!!! Spela klippet ovan för att höra Marias version av relationen.

Hör de före detta medlemmarna berätta Visa I en serie på sex delar berättar Uppdrag granskning hela historien om sekten i Knutby — de första tre episoderna finns nu på SVT Play.

Du kan vara intresserad