Dejting alva

dejting alva

Hennes succébolag lockar kapital — backas av tunga e-handelsprofiler Sverige 2 julLinn Herbertsson Ska få fart på resan mot miljoner.

dejting alva dejta kvinnor i umeå maria

Share article: Linn Herbertsson, som från början gjorde sig känd som influencer och bloggare, driver sedan ett par år tillbaka e-handelsföretaget Organista. Bolaget säljer olika typer av organiseringsprodukter, bland annat en form av sorteringspåsar som ska göra resväskan lättare att hitta i.

En utmanande produkt i dessa tider - men trots det har försäljningen gått bra.

dejting alva bjuv dating apps

Tidigare i år stod det klart att Organista kom upp i en omsättning på två miljoner kronor och dessutom levererade ett positivt resultat. Annons I samma veva dejting alva det klart att Linn Herbertsson var på jakt efter investerare för att kunna ta nästa steg i företagets utveckling.

Och det är inte vilka investerare dejting alva helst, utan personer som är minst sagt välkända i e-handelskretsar. Vi strävar efter att komma upp i en omsättning miljoner inom de närmsta åren och med den kompetens jag får in i bolaget nu så hoppas jag att vi når dit ännu fortare, säger Linn Herbertsson, i ett pressmeddelande. Kvartettens samlade investering var på fem miljoner kronor.

dejting alva kolbäck- säby dating app

Dejting alva känns fantastiskt att få stötta e-handelsentreprenörer i att förverkliga sina drömmar! Jag tror på entreprenören, Linn, och är väldigt imponerad av hur långt hon har kommit helt på egen hand. Jag ser dessutom ett tydligt behov på marknaden och långsiktigt på organiserings-trenden, säger Alexander Hars till Ehandel. Johanna Allhorn.

dejting alva ljungsbro dejting

Du kan vara intresserad