Biskopsgården dejta,

biskopsgården dejta

Webbläsaren stöds inte SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare.

biskopsgården dejta

Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare. Se när poliserna i Västerås sluter upp biskopsgården dejta att hedra deras kollega som sköts till döds i Göteborg. Även flaggan flaggade på halvstång.

Mjölkbonden blev första maktspelaren i Big Brother-premiären

På Stora torget i Västerås samlades många för att delta i den tysta minuten. Det var under natten till torsdag som en polis sköts när han var i tjänst i Biskopsgården i Göteborg.

biskopsgården dejta

Polisen fördes till sjukhus, men han avled av sina skador under natten. Genom den tysta minuten vill polisen visa att de sluter upp och står bakom Göteborgspolisen.

biskopsgården dejta

Det här har hänt Visa En polisman i årsåldern sköts i Biskopsgården i Göteborg under onsdagskvällen. Polisen fördes till sjukhus och avled av biskopsgården dejta skador under natten.

biskopsgården dejta

Ingen person har gripits och polisen har inte någon misstänkt gärningsman i nuläget. Polismannen blev enligt polisens uppgifter skjuten när han stod och pratade med några personer.

biskopsgården dejta

Motivet bakom skjutningen är än så länge oklart. Polisen vill inte heller uttala sig om polisen som blev skjuten var själva målet för skjutningen eller inte.

Göteborg: Kollegans ord efter beskedet om dödsskjutningen i Biskopsgården

Du kan vara intresserad